• Vain sähköpsotikysymyksiä 17.7.-13.8.
 • info@outnorth.fi

Takit

(106 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Lofoten Women's Parka Green
 

Paitsi että päällystakki on todella tyylikäs vaate, se myös lämmittää tavallista paremmin kylminä päivinä. Takki on erityisen mukava, koska se on pidempi kuin tavallinen lyhyt takki ja peittää lantion. Se on erinomainen kylminä päivinä kaupungilla, varsinkin jos haluat pysyä lämpimänä etkä halua vielä pukeutua toppahousuihin esimerkiksi talviaikaan hameen kanssa.

Tosiasia on, että monet tuntuvat unohtavan koko kehon lämpimänä pitämisen tärkeyden, ainakin kaikkina niinä päivinä, kun oleskelemme kylmässä. Monet pukevat hyvin ylävartalon, mutta vyötäröstä alaspäin on tapana pitää samoja vaatteita useimpina vuodenaikoina.

Pitkässä takissa et turhaan palele

Kukaan ei halua paleltua, mutta meillä on kuitenkin joskus liian vähän vaatteita yllämme. Lämpimässä takissa sinun harvoin tarvitsee katua, varsinkin kun lämpötila laskee jyrkästi. Kun sää muuttuu, on takki usein yhtä hyvännäköinen auki napitettuna. Meillä on sekä lämpimiä takkeja että kuorimallisia, joita voit itse muunnella lämpötilan tai sään mukaan. Ohuemmassa kuoritakissa lisääntyy liikkuvuus ja jos et tarvitse suurta joustavuutta, voi takki olla ihanteellinen vaate päivään tunturissa.

Pitkän takin käytännöllinen hyöty

Kun ulkona alkaa tulla kylmä, olet varmasti haluton istumaan ilman jotain lämmintä vaatetta. Takin erinomainen etu on siinä, että se on usein pitkä ja lämmittää sinua automaattisesti istuessasi. Lämpimässä takissa sinulla on istuinalusta aina mukanasi!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!