• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Lasten takit

(175 tuotetta)

Kukaan ei halua lapsensa palelevan tai kulkevan epämukavissa vaatteissa. Kun koko perhe lähtee retkelle, ovat mukavuus ja toiminnallisuus tärkeää. Laadukkaat ja mukavat vaatteet, jotka eivät ole hankalat, kutita tai pistele, tekevät seikkailusta onnistuneen ja ihanan sekä vanhemmille että lapsille.

Meiltä Outnorthilta löydät suuren valikoiman hienoja ja kestäviä kevät-, syys- ja talvitakkeja lapsille tuotemerkeiltä Didriksons, Peak Performance ja Jack Wolfskin. Takeissa on lisäksi paljon hyviä ominaisuuksia ja niitä on erimallisina ja -värisinä.

Lasten takit eri vuodenajoille

Liian lämpimässä lapset eivät ole iloisia. Hengittävä takki, joka ei ole liian lämmin, on erinomainen, kun aurinko pilkistää ja kevät saapuu. Kestävässä lasten takissa voit antaa lapsen juosta ja olla vain lapsi huolestumatta vaatteiden kestävyydestä. Keväällä voi olla kosteaa ja mutaista ja siitähän monet lapset pitävät. Kosteudenkestävät vaatteet tekevät keväästä hauskemman kaikille!

Kun alkaa tulla kylmempää, haluat tietenkin pukea lapsesi tarpeeksi lämpimästi minimoidaksesi kylmettymisen riskin. Monissa meillä myynnissä olevissa takeissa on hyvä hengittävyys ja ne mukautuvat sääolosuhteisiin, mikä muussa tapauksessa voisi johtaa jatkuvaan riisuutumiseen ja pukeutumiseen.

Kerrospukeutumisen periaate

Jos pukeudut itse tai puet lapsesi kerrospukeutumisen periaatteella, voit itse säädellä lämpötilaa. Tämä tapahtuu siten, että otat jonkin vaatteen pois tai lisäät niitä, kun sää muuttuu tai aktiviteetti vaihtuu. Kerrosten väliin muodostuva ilmatila luo lämpöä. Tällä tavalla myös kosteus kulkeutuu helpommin pois, niin että sinä ja lapsesi pysytte kuivina ja lämpiminä pidempään.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!