• Vain sähköpsotikysymyksiä 1.3.-9.4.
 • info@outnorth.fi
Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Voit vaikuttaa harjoitteluusi monella tavalla. Se voi olla uudet välineet, harjoittelumenetelmät tai vaatteet. Erilaisista kompressiovaatteista on viime vuosina tullut yhä suositumpia apuvälineitä harjoittelussa ja monet urheilijat ja kuntoilijat käyttävät niitä päivittäin niin palautumisessa kuin harjoittelussakin. Kompressiovaatteiden käyttö lisää verenkiertoa ja sillä voi olla myönteinen vaikutus suorituskykyyn niin harjoittelussa kuin kilpailussakin. Tästä alta löydät paljon kompressiopaitoja erikokoisina, -värisinä ja -mallisina.

Parempi palautuminen puristuksella

Suurempaa kompressiota seuraa lisääntynyt paine, joka omalta osaltaan lisää verenkiertoa. Lisääntynyt verenkierto lämmittää lihaksiasi nopeammin, josta puolestaan seuraa parempi palautuminen ja siten myös vähenevät liikunnasta johtuvat sivuvaikutukset, kuten harjoittelun jälkeen ilmenevät kivut ja lihasten väsyminen. Monet kompressiovaatteita kokeilleet kertovat myös siitä, kuinka lisääntynyt paine on saanut lihakset tuntumaan voimakkaammilta ja vahvemmilta.

Pieniä askeleita kohti parempaa harjoitusta

Usein harjoitteluvälineet ja -vaatteet lupaavat uskomattomia tuloksia lyhyessä ajassa, kun vain käyttää oikeanlaista tuotetta. Asiahan ei tietenkään näin ole. Harjoittelu vaatii kovaa työtä alusta lähtien eikä ole oikeastaan oikotietä sinulle, joka haluat vahvan ja hyvin treenatun vartalon. On kuitenkin olemassa apuvälineitä, jotka voivat muuttaa ja yksinkertaistaa harjoittelusi pienillä välineillä ja saada harjoittelun tuntumaan nautittavalta ja hauskalta. Kompressiovaatteet luovat harjoittelussa lisää painetta lihaksiisi, jonka monet kokevat vahvistavan harjoittelukokemusta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!