Mene takaisin
 • 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi
Blank
Blank
Blank

Salomon perustettiin Ranskassa vuonna 1947 ja tuotemerkki on erikoistunut innovatiivisiin urheilu- ja ulkoilutuotteisiin. Salomon-tuotemerkin intohimo talviurheilulajeihin, kuten lasketteluun on synnyttänyt uuden konseptin siteiden, hiihtokenkien, suksien ja urheiluvaatteiden saralla niin pohjoismaisissa, kuin alppihiihtolajeissa. Lisäksi tuotemerkin mallistoon kuuluu kenkiä, vaatteita ja varusteita lumilautailuun, kiipeilyyn, sekä moneen muuhun urheilulajiin.

Salomon
Salomon on ranskalainen huippumerkki, jonka valikoimasta löydät laadukkaat vaatteet ja varusteet hiihtoon ja lasketteluun. Uusin aluevaltaus on juoksu: S-LAB ja CityTrail on kehitetty erilaisten juoksijoiden yksilöllisiin tarpeisiin. Salomon sai alkunsa rakkaudesta vuoristoon, ja vuonna 1947 syntyneen tuotemerkin tuotteet edustavat vapautta, ja kannustavat sinua haastamaan itsesi täydelliseen urheilukokemukseen luonnossa ja kaupungissa.  Salomon edustaa tänä päivänä laajasti myös muita urheilu- ja harrastuslajeja, ja on sen sydäntä lähellä olevan vuoristourheilun lisäksi myös yksi johtavista tuotemerkeistä maastojuoksun, vaelluksen, alppilajien ja pituusmatkojen saralla.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!