Mene takaisin
 • 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Se mitä Randy merrell aloitti vuoristossa Vermontissa USA:ssa, on tänään laajentunut ympäri maailman . Yli 30 vuoden aikana Merrell on valmistanut laadukkaita eri jalkineita ja sandaaleja ihmisille. Voimanvarana että jalkineet soveltuvat ihmisten eri elämänvaiheisiin, kun elämä ja aktiviteetit Merrellilä uskotaan ulkona liikkumisen kehittämiseen. Luonnossa löydämme seikkailun, hauskuuden ja vapauden mutta myöskin rauhan mitä etsimme. Se ei pelkästään pyyhi pois rajoja ihmisten ja kulttuurien välille, vaan myöskin yhdistää niitä jotka haluavat kokea uusia elämyksiä. Merrell haluua inspiroida ihmisiä liikkumaan luonnossa ja nauttia elämästä.

Merrell
Ulkoilu elämäntapana. Merrell tarjoaa koko skaalan vaelluskengistä paljasjalkajuoksukenkiin. Merrel on tunnetaan merkkinä, jolta löydät oikeat kengät vuodenajasta riippumatta. Olitpa lähdössä vaeltamaan, kävelemään tai paljasjalkajuoksemaan, löydät oikeanlaiset kengät ja rohkaistut liikkumaan luonnossa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!