• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi
Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Kuorisaappaita pidetään ehdottomasti parhaimpina saappaina metsässä ja maastossa vaellettaessa. Oikein käsiteltyinä ne ovat koko elinikänsä vettä ja likaa hylkivät ja antavat omistajalleen niin suojan kuin mukavuudenkin. Kuorisaappaat, kuten nimessä oleva ”kuori” kertookin, mukautuvat lähes äärettömästi eri aktiviteetin tai ulkolämpötilan mukaan ja ne ovat sen vuoksi monipuoliset ja mukavat kaikissa sääolosuhteissa. Sen mukaan millaisia pohjallisia ja sukkia käytät, voit muokata mukavuuden jalkatyyppiisi sopivaksi. Koska pohja ja vuori eivät ole kiinni saappaassa, ne on helppo ja nopea kuivattaa, jos onnettomuus tapahtuu.

Huolla saappaitasi

Saadaksesi mahdollisimman paljon irti kuorisaappaistasi sinun täytyy huoltaa niitä huolellisesti. Kun teet sen, sinulla on saappaat, joita kuljetat mukanasi koko elämäsi ajan. Nahan voi käsitellä vahalla tai rasvalla ja näin siitä tulee pehmeämpi ja vettä kestävämpi. Niin myös ylläpidät saappaidesi kuntoa. Hyvin käsitelty nahka on sataprosenttisesti vesitiivis, kestävä ja mukava jalalle. Pohjan kumi käsitellään kumia suojelevalla aineella, joka estää sen kuivumisen ja kutistumisen.

Kuorisaappaiden hyödyt

Kuorikenkä on itsestäänselvä valinta sinulle, joka etsit pitkäikäistä kaikkein korkealaatuisinta saapasta. Saappaat asettavat korkeamman vaatimuksen käyttäjälleen, mutta antavat myös paljon enemmän, jos käsittelet niitä oikein. Yksi tärkeimmistä kuorisaappaiden eduista on, että ne antavat käyttäjälleen enemmän valinnanvaraa lämmön ja eristyksen suhteen ja niitä voi käyttää sekä kesällä että talvella, koska niissä ei ole paksua täytettä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!