Mene takaisin
 • 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Jack Wolfskin on tuotemerkki, jonka tietä ohjaa intohimo ainutlaatuisten tuotteiden tuotekehitykseen ja uteliaisuus uusia innovaatioita ja ratkaisuja kohtaan. Jack Wolfskin keskittyy totaalisesti tuotteiden toiminnalisuuteen. Tuotteet on suunniteltu suojamaan, sekä pitämään sinut kuivana ja lämpimänä, samalla kun ne ovat äärimmäisen mukavia, luotettavia ja kulutusta kestäviä. Jack Wolfskin -merkin tuotekehityksen yksi tärkeimpiä kulmakiviä kiteytyy lauseeseen: ”Yksikään yksityiskohta ei ole liian vähäinen edelleen kehitettäväksi”

Jack Wolfskin kunnioittaa erilaisuutta luonnossa ja kaikessa elävässä. Planeettamme on universumin kaunein paikka ja kaikki, mitä meillä on. Jack Wolfskin pyrkii omalta osaltaan tekemään kaikkensa ainutlaatuisen planeettamme suojelemisessa, jotta kaikki voisivat kokea ja jakaa elämyksensä.

Jack Wolfskin
Jack Wolfskin kehittää tuotteita meille, jotka olemme mielellämme ulkona, ja joilla on hauskaa varmistaessamme, että saamme tarvitsemamme annoksen liikuntaa, ja jotta koemme uusia asioita ja paikkoja. Jack Wolfskin on perustettu vuonna 1981 ja on alusta lähtien ilahduttanut meitä itsekehitetetyillä, huippulaadukkailla tuotteillaan ulkoiluun, matkoille ja urheiluun. Tuotekehittelynsä ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavat Jack Wolfskin -tuotteet ovat tänä päivänä edustettuna lähes ympäri maailman.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!