Mene takaisin
 • 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Houdini

- Houdini on ruotsalainen ulkovaatemerkki, joka on edelläkävijä ympäristön, toimivuuden ja muotoilun saralla. Yritys tarjoaa täyden valikoiman toiminnallisia vaatteita, aina alusvaatteista kuoritakkeihin. Houdinin visiona on tehdä kaikille mahdolliseksi hauskanpito ja luonnon kokeminen täysimääräisesti vaikuttamatta ympäristöön negatiivisesti. Merkittävä osa Houdinin tuotteista on siirtynyt lineaarisesta tuotantosyklistä pyöreään tuotantosykliin. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa brändin tuotteista on valmistettu kierrätetyistä kuiduista, ja että ne voidaan kierrättää suljetussa kierrätysjärjestelmässä. Pidentääkseen entisestään tuotteidensa käyttöikää ja tarjotakseen vaihtoehtoisia tapoja kuluttaa Houdini tarjoaa lisäksi mahdollisuuden vuokrata brändin vaatteita, ostaa ja myydä niitä käytettyinä sekä korjauspalvelun.

Houdini valmistaa tuotteita avoimin mielin ja suurella sydämellä ihmisille, jotka rakastavat tätä planeettaa ja haluavat siksi olla mukana sen suojelemisessa.

Houdini

(213 tuotetta)
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!