Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Kaitum 3 GT Grønt Hilleberg
Kaitum 3 GT Grønt Hilleberg
Kaitum 3 GT Grønt Hilleberg
Kaitum 3 GT Grønt Hilleberg
Kaitum 3 GT Grønt
Kaitum 3 GT Rødt
Kaitum 3 GT Sand
Grønt
Kaitum 3 GT Grønt
Hilleberg
101688
101688
Hilleberg

Kaitum 3 GT Grønt

price1 614,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Hilleberg Kaitum 3 GT on ainutlaatuinen teltta, jossa yhdistyvät maksimaalinen tilavuus, ylivoimainen mukavuus, huomattava lujuus ja ultrakevyt paino.

Hilleberg Kaitum 3 ja uusi, pidennetyllä absidilla varustettu Hilleberg Kaitum 3 GT kehitettiin ultrakevyiksi vaihtoehdoiksi Keron- ja Keron GT -malleille, mutta ne muodostavat nyt myös oman kiistattoman osan Hillebergin mallistoa. Kahden ja kolmen hengen Kaitum -teltat ja niiden GT-versiot ovat ihanteellisia retkille, joilla keveys on maksimaalista lujuutta tärkeämpää ja joilla mukavuus on korkealla tärkeysjärjestyksessä. Kaitum- ja Kaitum GT -telttojen Kerlon 1200 -kangas ja DAC Featherlite NSL 9 mm -putket pitävät teltan painon minimissä mutta ovat samalla riittävän vahvoja useimpiin olosuhteisiin. Koeteltu tunnelitelttarakenne kaksine oviaukkoineen ja absideineen mahdollistaa lyömättömän joustavuuden ja mukavuuden. Kumpikin malli sopii täydellisesti retkeilyyn, jossa leiripaikka vaihtuu päivittäin. Teltat toimivat myös yhtä hyvin pitkillä ja lyhyillä retkillä ja riippumatta siitä, pystytetäänkö ne suojaisaan maastoon vai puurajan yläpuolelle. Kaitum ja Kaitum GT ovat siis valmiit kovaan ja vaihtelevaan säähän paljakoilla, mutta myös kuumiin, kesäisiin olosuhteisiin kokonaan syrjään rullattavien absidien päätyjen ansiosta.

 

Vaeltajat arvostavat Kaitum/Kaitum GT -teltan keveyttä, lujuutta ja mukavuutta. Pyöräilijät ja melojat arvostavat lisäksi sen kätevää kokoa pakattuna. Kaikki nämä ominaisuudet yhdistettynä ympärivuotiseen käytettävyyteen tekevät Kaitum- / Kaitum GT -teltasta myös monen talvitelttailijan ja hiihtovaeltajan valinnan. Pitkille henkilöille Kaitum / Kaitum GT on ehkä markkinoiden paras kevytteltta reilun lattiatilan sekä sisäteltan pystysuorien päätyjen ja lähes pystysuorien sivujen ansiosta. Uusi Kaitum GT -malli on pidennetyn absidin vuoksi entistä tilavampi ja sopii siksi entistä paremmin seikkailijoille (esim. vaeltajille, talvitelttailijoille, metsästäjille, kiipeilijöille, pitkän matkan pyöräretkeilijöille ja melojille), jotka haluavat enemmän tilaa ja joustavuutta. Ilman huomattavaa painonlisäystä GT-versiot tarjoavat sekä normaalikokoisen että pidennetyn absidin sekä kaksi oviaukkoa, joista toinen on pidennetyn absidin sivulla ja toinen teltan vastakkaisessa päädyssä. Kaitum GT:stä tuli jo kehitysvaiheessa suosikkiteltta monipäiväisille retkille, koska se tarjoaa paljon lisätilaa niin varusteille kuin ruoanlaitollekin ilman merkittävää muutosta painossa.

Nettopaino: 3,4 kg
Bruttopaino: 4,1 kg 
Telttaputket: 2 x 285 cm, 2 x 238 cm
Telttakepit: 22 V-peg-keppiä

”Nettopaino” tarkoittaa ulko- ja sisäteltan sekä putkien painoa.
”Bruttopaino” on pakatun teltan paino kaikki varusteet mukaan luettuna. 


Tuotenumero:
A030251 2788
|
P101688
|
101688
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenimike: Kaitum 3 GT grønt
Tavarantoimittajan värinimike: Grønt
Pohjan vesipilariarvo: 15000
Ulkotelttakangas: Nailon
Sisäänkäyntien määrä: 2
Telttakaarten määrä: 4
Sisätelttakangas: Nylon/Polyamidi
Ulkoteltan vesipilariarvo: 5000
Telttakiilojen määrä: 22
Sisemmän telttakankaan paksuus: 30
Ulkotelttakankaan paksuus: 30
Sisäteltan mitat, max (P x L x K): 220 x 165 x 105
Absidin/eteistilan mitat, max (P x L x K): 180 x 185 x 105
2. absidin/eteistilan mitat, max (P x L x K): 105 x 185 x 89
Lattiakankaan pinnoite: Polyuretaani
Lattiakankaan paksuus: 70
Absidien/etutilojen määrä: 2
Henkilömäärä: 3
Ulkotelttakankaan pinnoite: Silikoni
Lattiakangas: Nailon
Koko: OneSize
Kokonaispaino: 4100 g
Ulkomitat (P x L x K): 505 x 185 x 105 cm
Hilleberg
Arvostelut
(8)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!