• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

HaglöfsGoga 1S

  Goga 1S - ID: 410550

  Lisää tietoa

  Lisää tietoa tuotteesta Goga 1S Haglöfs

  Lämpö-/painosuhteeltaan erinomaisia laadukkaita hanhenuntuvamakuupusseja.Goga 1S on kesämakuupussi pohjoismaiseen tunturiympäristöön.

  Ominaisuudet:

  • Kesämakuupussi pohjoismaiseen tunturiympäristöön.
  • Saatavana kaksi kokoa, 183 ja 200 cm.
  • Molemmissa on lisäeristetty jalkopää, jossa jalat pysyvät lämpiminä.
  • Päälliskankaan ympärysmitta on vuorin ympärysmittaa suurempi.
  • Lokerorakenne.
  • Pääosa ja jalkopää vettä tehokkaasti hylkivää 1505 WP -materiaalia.
  • Mukavuutta parantava untuvatäyte otsan kohdalla.
  • Yhdellä kädellä säädettävä kolmiulotteinen huppu.
  • Untuvatäytteiset lämpölistat vetoketjun molemmilla puolilla, suoja vetoketjun ja leuan välissä.
  • 200 cm:n pussissa on vasemmanpuoleinen ja 183 cm:n pussissa joko vasemman- tai oikeanpuoleinen kokopitkä, kaksisuuntainen, automaattisesti lukkiutuva vetoketju. Vasemman- ja oikeanpuoleisella vetoketjulla varustetut makuupussit voidaan yhdistää.
  • Sisätasku.
  • Ripustuslenkit.
  • Kompressiopussi.
  • Säilytyspussi.

  Paino (ilman kompressiopussia):

  • 200 cm: noin 800 g
  • 183 cm: noin 710 g
  Mukavuuslämpötila (EN 13537):
  • 7 ºC T comf
  • 2 ºC T lim
  Alin lämpötila (EN 13537):
  • -13 ºC T ext

   

  Materiaalit
  1505-A
  15 denier downproof polyamide ripstop fabric developed for technical down sleeping bags. Very light and with high vapour permeability. Hydrocarbon water repellent treated.
  Weight: 26 g/m²
  1505-A WB
  15 denier downproof polyamide ripstop fabric with a waterproof and breathable coating. Hydrocarbon water repellent treated.
  Weight: 50 g/m²
  1505-A Lining
  15 denier downproof polyamide ripstop fabric developed for technical down sleeping bags. Very light and with high vapour permeability.
  Weight: 26 g/m²
  210D Oxford Polyamide with PU-coating (stuff sack)
  210 denier texturised polyamide fabric with good abrasion and tear resistance. PU-coated and waterproof.
  400D Oxford, bluesign®
  400 denier Polyamide fabric with good abrasion and tearing
  strength. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
  Water column: >1,500 mm
  Weight: 233 g/m2

  Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

  Lisää tuotteita Haglöfs

  Näytä kaikki Untuva, 3 vuodenajan

  • Ympäristö ja eettisyys

   Environment tree

   "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

   Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

   Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

   Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


  Kommentoi tuotetta ensimmäisenä
  Arvostele / Kommentoi
  Näytä kaikki arviot
  Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

  Vertaa tuotteitaVertaile

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Compare product properties quickly and easily using our tool.
  Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
  - A simpler way to find the products that suit you!

   Poista valinnat

   SuosikkiniView Your Favorites

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!