Mene takaisin
 • 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi
Haglöfs
Yli 100 vuotta ulkoilualalla toiminut Haglöfs tuntee tarkkaan käyttäjien tarpeet ja laatuvaatimukset. Haglöfs-tuotteiden on toimittava ääriolosuhteissa ihmisen vaativimpien harrastusten aikana, eli suunnittelussa on otettava huomioon lukemattomia pieniä ja suuria asioita Haglöfsilta löydät huippulaadukkaat ulkoiluvaatteet ja -varusteet, joissa yhdistyvät innovatiivinen suunnittelu ja monikäyttöisyys.Vaatteissa perusajatuksena on, että niiden on kuuluttava kerrospukeutumisjärjestelmään, jonka osat muodostavat kaikissa mahdollisissa olosuhteissa toimivan kokonaisuuden. Tuotteet valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, sillä pitkäikäiset tuotteet ovat aina myös ekologisempia. 
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!