• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
  • info@outnorth.fi
4158

Valmistusmäärät nousivat rajusti 1980-luvulla, jolloin ohuet ja notkeat polyuretaanimateriaalit tulivat markkinoille. Vihdoinkin oli saatavilla tavallisille ihmisille sopivia ja mukavia sadevaatteita.

Nykyään Didriksons valmistaa muutakin kuin sadevaatteita. Myynti on viime vuosina kasvanut lähes räjähdysmäisesti. Yhtiö on panostanut muotoiluun ja esitellyt useita onnistuneita takkimallistoja. Hintataso on hieman muiden tavaramerkkiemme tasoa hieman alhaisempi, mutta muotoilu ja laatu ovat ehdottomasti kohdallaan. Didriksons edustaa nykyään edullisia vaatteita, joihin lähes poikkeuksetta on käytetty jotain teknistä materiaalia. Merkki on vahva myös lastenvaatepuolella.
Didriksons valmistaa luonnollisesti myös sadevaatteita, ja Didriksons-tavaramerkki henkii mielestämme aitoutta. Naisten Didriksons-takit ovat erityisen suosittuja, ja vaikka ostamme jatkuvasti yhä suurempia määriä, suosituimmat värit ja koot myydään yleensä loppuun sesongin alkupuolella. Älä siis viivyttele Didriksons-tilauksesi kanssa, niiden kiertonopeus on erittäin suuri.

4206

Naisten Vaatteet

4188

Lasten Vaatteet

4194

Miesten vaatteet

4266

Sadevaatteet

4272

Asusteet

Play youtube
Play youtube

Didriksons

Didriksons aloitti sadevaatteiden valmistuksen jo vuonna 1913. Vuosien saatossa yritys on seurannut materiaalien kehitystä ja siirtynyt hitsaamattomista (eikä täysin vesitiiviistä) öljypuvuista nykyisiin hengittäviin teknisiin materiaaleihin. Didriksons is the leading Scandinavian brand in bringing you fashionable weather protective clothing. With a century of experience Didriksons create collections for all weather challenging enthusiasts trying to stay dry, comfortable and stylish. The catch phrase "For every rainy day" is the foundation behind creating apparel for all situations and whether it is playing outside all day, cycling to work, walking your dog or exploring the outdoors, Didrikson will provide you with the right apparel to face the elements.
    Vertaile Poista valinnat