Mene takaisin
 • 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi
Blank
Blank
Blank
Blank

Matala paino - korkeat toiminnot

Matala paino on tärkeä tekijä haastavassa vuorimaastossa. Jotta tasapaino löytyisi painon ja toimintojen välille sekä saavutettaisiin vuorilla vaadittava korkea kestävyys, olemme testanneet, punninneet ja arvioineet Slingsby-toimintojen jokaisen yksittäisen yksityiskohdan ja kaikki ominaisuudet, jotka saattaisivat olla tiellä, on muutettu tai poistettu.

Blank

Täyttä hallintaa

Slingsby-tuotteet valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista. Kuorivaatteissa on Dermizax®NX-kalvo, joka suojaa tuulelta ja vedeltä hengittäen samanaikaisesti hyvin. Dermizax-kalvon ilmanvaihto mukautuu ajantasaisen aktiivisuustason mukaiseksi. Korkea aktiviteetti aikaansaa korkean ilmanvaihdon. Matala aktiviteetti puolestaan vähentää ilmanvaihtoa tarjoten paremman lämmöneristyksen. Vaatteiden muut ilmanvaihtotavat on sijoitettu strategisesti.

Blank

Huolella harkittua istuvuutta

Äärimmäisissä olosuhteissa tapahtuva korkea aktiviteetti asettaa myös korkeat vaatimukset liikkumavapaudelle ja mukavuudelle. Tästä syystä Slingsby-tuotteet on valmistettu pehmeistä ja mukavista materiaaleista kapeammalla istuvuudella ja extraleveillä hartioilla sekä joustavuudella niihin paikkoihin, joissa sitä eniten tarvitaan.

Bergans
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin tarina alkaa vuonna 1908. Tuolloin Ole F. Bergans haki patenttia ensimmäiselle rinkalleen, joka samalla oli koko maailman ensimmäinen rinkka. Hänen ajatuksensa oli, että reppu puetaan ja tuetaan selässä olevaan telineeseen. Ole ymmärsi jo varhaisessa vaiheessa, vuonna 1912, miten tärkeää tuotteiden testaaminen käytännön olosuhteissa on: sittemmin maailmanmaineeseen nousseet naparetkeilijät Roald Amundsen, Robert F. Scott, Ernest Shackleton ja Wilhelm Filchner saivat käyttöönsä Bergansin rinkkoja. Maailmankuulun norjalaisen vapaa-ajantuotteiden valmistajan tarina alkoi vuonna 1908. Tuolloin Ole F. Bergans haki patenttia ensimmäiselle rinkalleen, joka samalla oli koko maailman ensimmäinen rinkka. Hänen ajatuksensa oli, että reppu "puetaan" ja tuetaan selässä olevaan telineeseen.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!